Skip to main content
Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

Hvem er West-Marine?

Hos West-Marine finder du en række dygtige og erfarne specialister, der kan hjælpe og servicere produkter til den maritime branche. 

World wide service

Vi hjælper over alt

Hos West-Marine A/S har vi ikke faste mødetider, da behovet for hjælp kan opstå når som helst. Og vores kompetente serviceteknikere er klar til at rykke ud og hjælpe dig med at løse alle opgaver – alt fra motorer til thrustere. 

Uanset hvor du befinder dig henne i verden, så er de klar til at yde en verdensklasse service til dig. 

Ellers er du også velkommen til at kigge forbi vores værksted på havnen i Esbjerg, hvor du kan møde vores eksperter og høre om dine muligheder for hjælp og løsninger. 

Erfaring og ekspertise

Et bredt udvalg

Vores produktsortimentet indeholder et bredt udvalg af thrustere, azimuths, kraner, vandbehandlingsanlæg, pumper, nødbrandpumper, redningsudstyr, manøvreudstyr, SafeTransfer offshore personnel baskets.

Og vi har mange års erfaring og ekspertise med disse produkter og mange flere. 


Mød vores medarbejdere


Skibsmontør: Jonas Keimling

Selvom Jonas Keimling kun er 27 år, så har han allerede været på vores værksted i mere end 10 år. 

Han startede som lærling tilbage i 2011, og han har efter sin periode som lærling valgt at blive hos West-Marine. 

Jonas rejser ligeledes verden rundt som skibsmontør og løser alle typer af opgaver på skibe. Hans kæreste kan i videoen her fortælle lidt mere præcist, hvad en skibsmontør egentlig er.

😂👇

Skibsmontør: Johannes “Johs” Schmidt

Vores erfarne skibsmontør Johannes “Johs” Schmidt har mere end 40 års erfaring, og han har været at finde på vores værksted siden 2004. 

Han elsker den alsidige arbejdsgang, og han er altid parat til at rejse afsted og hjælpe kunderne. 

“Johs” har efter en arbejdsopgave i Napoli fået opkaldt en pizza efter sig, så hvis du er på de breddegrader, kan du lede efter et lokalt pizzeria og bestille en “Johs from Denmark”. En pizza med kylling, mozzarella og basilikum.

🍕👇

Vodbinder: Jørn Karlsen

På West-Marines værksted finder vi den mindre afdeling Safe Transfer, der laver store sikkerhedsbaskets til hele verdens offshore industri. I den afdeling på værkstedet har den markante skikkelse Jørn Karlsen sin daglige gang.

I mere end 60 år har Jørn Karlsen arbejdet med vodbinderi og den interesse er ikke blevet mindre. Han står hver dag og bruger sit håndværk og sin erfaring på at lave sikkerhedskurve, og det har han været med til i langt over 30 år. 

Hvis man siger Safe Transfer, kommer man ikke udenom Jørn Karlsen, der er en af hjørnestenene i den afdeling. 👇🤩

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Så kan du altid kontakte os på en af følgende måder og høre mere om vores udstyr eller løsninger. 

West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

Åbningstider

  • Man-tors

    07:00 - 16:00

  • Fredag

    07:00 - 13:30

  • Lør-søn

    Efter aftale

  • Service året rundt 24/7/365