24/7/365 SERVICE: +45 75 45 70 44 Follow us on LinkedIn

The right solutions since 1969

West-Marine A/S blev grundlagt i 1969. Dengang lå vi på Esbjerg Havn. Det gør vi også i dag, og ambitionerne har heller ikke forandret sig. Vi sætter stadigvæk kunden frem for alt – det vil vi også gøre i fremtiden.

Vores værdier  

Individuelle løsninger

Vi er meget bevidste om, at den maritime sektor arbejder 24/7/365. Derfor er vi også klar til opgaverne under disse vilkår. Vores service-division kan kontaktes via vagt-telefon døgnet rundt, hvilket er en vigtig del af virksomhedens DNA. Vi udfører løsnings-baseret arbejde, der tager udgangspunkt i Kvalitet, Sikkerhed og Miljø. Det er ”tilladt” at forvente det ypperste af os – det gør vi selv hver dag!

Kvalitet
Vi bestræber os på at levere den højest mulige kvalitet. I tæt dialog med kunden afklares ønsker, så der er en klar forventningsafstemning.

Sikkerhed
Vi efterlever alle krav om sikkerhed – både for kundens, men også for vores medarbejderes skyld.

Miljø
Vi bestræber os på at tage mest mulig hensyn til miljøet i alle arbejdsforhold 

Med udgangspunkt i vores værdier leverer vi altid den rette løsning
– uanset opgavens størrelse eller kompleksitet.
siluet.png

Karriere

Hos West-Marine er det medarbejderne, der er vores vigtigste ressource. Vores arbejde foregår offshore såvel som onshore, hvor vi bistår vores kunder med rådgivning, service, montering og reparation. Vi beskæftiger blandt andet dieselmekanikere, skibselektrikere samt skibsmontører med erfaring specielt indenfor motor- og hydraulikområdet. 

Vi får hele tiden nye kunder og arbejdsopgaver og ansætter løbende flere selvstændige, fleksible, fagligt kompetente medarbejdere, der er "teamplayers".

Er det dig - og vil du være en del af holdet –  send os en kort ansøgning med CV. Se hvad vi søger nu !

Produkter & Servicer

Hurtig links

West-Marine A/S

Fiskerihavnsgade 30 - 32
DK-6700 Esbjerg Telefon +45 75 45 70 44 
Fax +45 75 13 21 48
E-mail:  info@west-marine.dk